SVT och SR mörkar om palestinska terrorlöner – korruptionen total

Publicerat 2017/12/24

Vår skattefinansierade Public Service är FakeNews avseende konflikten mellan palestinier och israeler. SVT och SR vägrar helt enkelt ge en allsidig information om konflikten, däribland att man mörkar rapportering om att den Palestinska myndigheten (PA) betalar ut bidrag, vilket även kallas för ”löner” till dömda terrorister och deras familjer. Dock är det en TOPPNYHET för Sverige som helhet då svenska skattemedel skickas för att finansiera diktaturen som kallas för Palestinska myndigheten (PA).

Ju fler israeler, däribland barn, som palestinska terrorister har lyckats mörda och lemlästa desto högre bidrag/lön från PA. Nyligen knivmördades tre israeler i deras hem och deras blodsdränkta kök kablades ut över hela världen. Terroristen själv överlevde i samband med gripandet. Om en palestinsk terrorist dör vid sitt attentat görs utbetalningar till personens familj istället, vilket sker även om terroristen överlever och placeras i israeliskt fängelse. Att en palestinsk terrorist skulle avtjäna straff i ett palestinskt fängelse är förstås helt otänkbart. Även om utbetalningssystemet låter extremt bisarrt så är det ett faktum som den Palestinska myndigheten redovisar 100% öppet. T.ex. motsvarar numera bidrag/lön till terroristerna och deras familjer ca 50% av hela det internationella biståndet som palestinierna får årligen utan villkor. Sverige bidrar kravlöst med miljardtals kronor till palestinierna och det startade som bekant inte med socialdemokraterna. Dock har socialdemokraterna ökat biståndet till hela 1,5 miljarder för 2015-2019. Hur kan man göra detta till en diktatur (eller rättare sagt två diktaturer, en i Ramallah och en i Gaza) som uppmuntrar till mord på civila när delar av världens befolkning svälter? Det är så skamligt att det inte finns några ord.

Till sist, lägg ner statsmedia – varför plöja ner pengar bland ”journalister” som enbart styrs av sin färgade röda politiska agenda istället för en professionell journalistisk ledstjärna? Alliansen bör givetvis avveckla SVT och SR om de vinner valet 2018 – allt annat är enbart tillbakasträvande.

Kontakt SVT: tipsaoss@svt.se
Kontakt SR: lyssnarservice@sverigesradio.se

Palestina höjer bidrag till fängslade terrorister (2017) »

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail Tags: