SVD nedgraderar den judiska kopplingen till Tempelberget

Publicerat 2017/12/24

– Sväljer med hull och hår TT:s FakeNews

Nedgradering av judisk historia
Nedgradering av judisk historia

Se skillnaden hur man presenterar Tempelberget i dagens Svenska Dagbladet och alla andra tidningar som publicerade nyheten från TT: ”Uppe på berget ligger både Klippdomen och al-Aqsamoskén, som räknas som den tredje heligaste platsen i islam vid sidan av Mecka och Medina i Saudiarabien. Invid berget står Klagomuren, som är en helig plats för judar.”

Som du ser var det viktigt att poängtera att Tempelberget är den 3:e mest heliga platsen för muslimer. Klagomuren (Kotel/Västra muren) beskrivs däremot som en “helig plats” för judar, inte att den är den mest heliga platsen inom judendomen. Tempelberget är självklart även judiskt och försöken att förfalska judisk historia i Jerusalem är dömt att misslyckas då det faller på sin egen orimlighet.

Dessutom står det att araber utförde terrorattentatet i fredags vilket i sig är riktigt men givetvis ska de beskrivas som muslimska araber. Muslimska araber som innan terrorattentatet publicerade bilder på sig själva med Klippdomen i bakgrunden samt slagord. Poliserna som mördades var inte judar utan druser, vilket i sig är en väldigt viktig notering då det visar att de allra flesta i Israel vill tjäna sitt land och försvara det mot hot – däribland druser.

TT= FAKENEWS. Det har de bevisat under årtionden med sin ofta falska information om Israel. FakeNews är ett begrepp som har kommit för att stanna och Sociala medier slår hål på etablerade mediers vinklade och fejkade nyheter gång på gång på gång. Inte undra på att de är bekymrade om sin egen framtid.

”Låt oss slakta” européer och amerikaner – predikan från Al-Aqsa-moskén på Tempelberget i Jerusalem »

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail Tags: