Skattepengar i sjön för en meningslös ”konferens” i Paris

Publicerat 2017/01/16

Medan människor slaktas i Syrien, Irak och på flera andra platser världen över där det behövs akut hjälp så arrangeras det istället under en enda dag en helt meningslös ”konferens” om konflikten mellan palestinier och israeler som har hållit på i över 60 år… En konferens där Israel och palestinierna dessutom inte medverkade… tala om att kasta skattepengar i sjön. Utöver att garanten för en eventuell fred – USA – byter president om några dagar.

Hur mycket har exempelvis Margot Wallströms meningslösa deltagande i konferensen kostat? Hela 70 nationer deltog – vad kostade denna konferens totalt? Inte undra på att s.k. politikerförakt existerar när man bokstavligen kastar skattepengar i sjön.

Konferensen i Paris bekräftar att den var till för politikerna själva – en möjlighet att få synas i mediabruset. Dessutom, en betald weekend i Paris med lyxhotell, lyxrestauranger och business class med skumpa. Skulle man göra en kontroll över alla deltagande nationer vad deras olika deltagare har slösat i ”tjänsten” skulle resultatet med all sannolikhet bli förödande.

Storbritannien deltog enbart som observatör och vägrade underteckna någon form av uttalande eller överenskommelse då man ansåg helt riktigt att konferensen inte var seriös.
Mer information »

Mer om fredsprocessen »

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail Tags: