Om StoppaBojkott.se

Jerusalem, Israel
Jerusalem, Israel

StoppaBojkott.se är ett svar på de bojkottskampanjer som genomförs mot Mellanösterns enda demokrati; Israel

Motiven bakom bojkotta Israel är dunkla och man kan ifrågasätta vad deras huvudmål är. Är det för att man tror att det kan påskynda fredsprocessen eller är bojkott helt enkelt ett försök att delegitimitera Israel för att i förlängningen avveckla staten Israel?

Du kommer via StoppaBojkott.se se att bojkottsförespråkarnas argument för att bojkotta Israel är oseriösa och inte har något att göra med palestiniernas nuvarande situation. Bojkottsförespråkarna är inte intresserade av fred mellan palestinierna och Israel vilket visas bl.a. av att man försöker sätta hinder mellan palestinskt och israeliskt samarbete inom olika områden.

Ett exempel på hur oseriösa bojkottsförespråkare är t.ex. Ship to Gaza som arrangerar kryssningar på Medelhavet och man kan bara spekulera i hur hög dygnskostnaden är för att hålla fartygen i drift – pengar som palestinierna mycket väl skulle ha behövt. Ship to Gaza väljer konflikt mot Israel istället för att snabbt använda de kanaler som finns i Israel för att hjälpa humanitära organisationer i t.ex. Gaza.

 

StoppaBojkott.se

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail