Jan Guillou ljuger rätt upp och ned om antisemitism och Israel

Publicerat 2018/02/06

– Vart har Jan Guillou lärt sig att ljuga så dåligt? Det gamla KGB kan knappast vara nöjt med honom…

Den 4/2 skriver Jan Guillou i Aftonbladet bl.a. ”… envisas den liberala pressen att med ett gökurs regelbundenhet hoppa fram och jämra sig över ’vänsterns antisemitism’. Anklagelsen i sig är en orimlighet. Den som är socialist är självklart för alla människors lika värde, följaktligen antirasist.” Utöver det skriver han att Israel har ”försvurit” sig åt att inte vara för en två-statslösning, vilket bekräftar återigen det man associerar med Guillou, nämligen lögnare.

Vänstern har bevisligen en tradition av förkärlek till organisationer med våld på sitt program. T.ex. 2016 avslöjades det att Vänsterpartiets biståndsstiftelse slussat svenska biståndskronor till kommunistpartier med våld och väpnad revolution på agendan. Socialdemokraterna är lika skamliga, redan på t.ex. 1970-talet släppte Broderskapsrörelsen (S) fram uppmaningar om att utplåna och krossa Israel och även i nutid frodas antisemitismen inom det socialdemokratiska partiet – exemplen är många. Man får intrycket av att förtäckt antisemitism är en nyckel för avancera inom socialdemokraterna, utöver dess vägran att göra något åt muslimers antisemitism då man ju röstfiskar hos dem.

Jan Guillou, KGB-spionen, terroristälskaren och avslöjad som systematisk faktafuskare för att få sina krönikor att gå ihop sprider febrilt antisemitism själv genom sitt hat mot Israel och deltagande i extremvänsterns möten där han inte drar sig för att hitta på ”fakta” som inte har någon verklighetsförankring. Det i sin tur ökar hatet mot den judiska minoritetsgruppen i Sverige som bara vill leva vanliga liv vilket är omöjligt p.g.a. röstfiskande, ohederliga politiker.

Mer om vänsterns antisemitism »

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail Tags: