Europarådet kräver att palestinierna slutar att finansiera terrorism

Publicerat 2018/01/26

– Ett av hela tre bakslag för det palestinska ledarskapet under veckan.

För första gången i sin historia kräver Europarådets parlamentariska församling att den Palestinska myndigheten (PA) stoppar sina utbetalningar eller löner till fängslade terrorister och deras familjer, rapporterar Jerusalem Post. Det beskedet var ett av hela tre bakslag under veckan för PA.

Det första bakslaget var att Mahmoud Abbas åkte till Bryssel i förhoppningen att EU skulle erkänna ”Palestina”. Svaret från EU blev givetvis ett nej och att unionen kanske, kanske kan starta förhandlingar om ett samarbetsavtal med Västbanken/Gaza. Det var allt.

Det andra bakslaget som den korrupta palestinska ledningen har sett under veckan var att USA har ställt ett ultimatum till palestinierna att om man inte ingår fredsavtal med Israel så klipper USA alla banden – och därmed givetvis de ekonomiska – med dem. Det var ett faktum som kom efter palestinierna valde att bojkotta vice president Mike Pence när han var i Israel och där det från början var planerat att även träffa de palestinska ledarna.

Det tredje bakslaget var således från Europarådet.

Det palestinska ledarskapet försöker manipulera sin befolkning in i det sista att inte ingå fred med Israel men med president Trump så är den leken uppenbarligen helt slut, vilket EU har förstått och en stor del av den muslimska världen har förstått.

Den palestinska lekstugan med kravlösa biståndspengar har nått sitt slut – iallafall vad det gäller amerikanska skattebetalares pengar.

Mer information » 

President Trumps ultimatum till palestinierna: Gör fred eller så bryter jag banden » 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail Tags: