Birro: Militant islamism ÄR det största hotet

Publicerat 2017/05/27

”Jag kommer fortsätta att vara först med att skriva som det är. Jag kommer fortsätta att göra det jobb som media vägrar göra.”

– Av Marcus Birro.

Utdrag

För några år sedan blev man mordhotad, avskedad, stigmatiserad och förföljd om man skrev att militant islamism utgör vår tids farligaste terrorhot…

Ni får ha överseende med att jag erinrar mig en tweet som utlöste en ravin av hat, avskedanden och peststämpling.

Fortfarande lever många av oss i de fattiga sviterna av det där.

Aftonbladet skriver idag: ” Största terrorhotet: Extrema islamister” Så kan det gå. Det är en helt ny rapport som presenteras idag av Nationellt centrum för terrrorhotbedömning NCT (och bara att det finns en sådan instans i ett land som enligt vissa är ”säkrare än någonsin” är ju en skräck i sig…) som tydligt och klart definierar vilka det är som utgör vårt lands farligaste terrorhot. Det är den militanta islamismen.

Jag kommer fortsätta att vara först med att skriva som det är. Jag kommer fortsätta att göra det jobb som media vägrar göra.
Och jag bryr mig inte om att kräva elitens ursäkter längre. Att ni läser och ser sammanhanget är den enda upprättelse jag behöver.

Tack för att ni vägrar låta er ledas. Tack för att ni läser och för att ni finns. Och tack för att ni vågar ta striden för den civiliserade demokratin mot de krafter som vill ta den ifrån oss.

Tack för ni orkar trots alla fruktansvärda lögner om rasism och värre.

Fortsättning »

Per Gudmundson (SVD): Många offer för Sveriges jihad (2016) »

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail Tags: