BDS-möte 22/7: ”Slakta judarna”!

Publicerat 2017/12/24

Återigen uppmanar den antisemitiska bojkottarrörelsen mot Israel, BDS, till mord och slakt på judar vid en demonstration. Den här gången 22/7 i Rotterdam, Holland. Dessutom kommer BDS med samma bortförklaring som vanligt att arrangörerna inte tar ansvar för vad deras demonstranter skriker… Det är så ignorant att man nästintill tappar hakan, om det nu inte handlade om BDS som mer och mer behandlas som paria runtom i världen.

BDS-arrangörer både hör och förstår givetvis vad som skriks på deras möten och det finns inga ursäkter för att man inte omedelbart suspenderar möten när uppmaningar till mord mot judar görs. Eller säg om folk mot all förmodan skulle börja skrika ”Döda/mörda/slakta muslimer” vid en pro-israelisk manifestation i Sverige så skulle den manifestationen givetvis bli suspenderad omedelbart av de pro-israeliska arrangörerna med solidaritet till muslimer samt en polisanmälan.

Det finns förstås inget utrymme för att sprida rasism eller uppvigling till mord mot något folkslag. Men uppmaningar till ”Döda/mörda/slakta judar” etc. sker regelbundet vid BDS-möten runtom i världen, däribland i väst. Rop och skrik från arabisktalande människor som själva söker asyl eller fått uppehållstillstånd i västländer och vill att dess skattebetalare ska visa solidaritet och betala deras uppehälle. Hur bisarrt och vidrigt är inte det? De bör självklart bli deporterade omgående om det fanns rättvisa.

Den bifogade bilden är inte från den aktuella demonstrationen från Holland utan från ett tidigare BDS-möte. De blodiga händerna anspelar på då araber slog ihjäl två stycken israeler inuti en polisstation i Ramallah, Västbanken, år 2000 och därefter visade en av mördarna sina blodiga händer inför en jublande folkmassa utanför polisstationen. Därefter kastades liken kastades ut genom ett fönster.

Mer information »

BDS-möte 22/7: ”Slakta judarna”!
Från ett tidigare BDS-möte (ej den beskrivna händelsen ovan)

Palestinska Centret i Helsingborg uppmuntrar återigen till folkmord på judar (2017) » 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail Tags: